Tanfolyami áttekintés
Asszisztok betegségekre és sérülésekre

Az emberek néha megsérülnek az élet folyamán. Az emberi test ki van téve betegségeknek, sérüléseknek és különféle véletlen vagy szándékos természetű baleseteknek.

A vallások évszázadokon keresztül igyekeztek enyhíteni az ember testi szenvedését. A módszerek az imától a kézrátételig terjedtek, és számos babona próbált magyarázatot adni esetenkénti hatékonyságukra. Mindamellett közkeletű meggyőződés volt – függetlenül a használt módszertől –, hogy a szellem képes hatni a testre.

Ma az orvostudomány a testet gyógykezeli, ha valami nincs rendben vele. Majdnem teljesen figyelmen kívül hagyja azonban a szellemi lénynek a testéhez fűződő kapcsolatát, és azt a hatást, amelyet a lény a testére gyakorol.

Az igazság az, hogy maga az egyén – a szükséges orvosi gyógykezelés után – óriási mértékben képes befolyásolni a testét és a testének egészségét vagy betegségét.

L. Ron Hubbard a felfedezéseiből számos alkalmazást fejlesztett ki a személy testi nehézségeinek mentális (az elmét érintő) és szellemi megközelítésére. És ahogy egyre több technika fejlődött ki, a technológiák új csoportja került használatba, amelyet „asszisztoknak” neveznek.

Az asszisztok szinte korlátlanul sokféleképpen alkalmazhatóak. Mindig segítenek, és gyakran csodás eredményeket hoznak. Ma több tucat assziszt létezik rengetegféle állapotra. Ez a tanfolyam és a hozzá tartozó füzet tartalmaz néhányat a legalapvetőbbek és legszélesebb körben használtak közül.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

4-6 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Asszisztok sérülésekre és betegségekre

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Folyamatosan kerestem, amíg meg nem találtam a Szcientológiát és az asszisztokat. Most már azt mondhatom, hogy megtaláltam, amit kerestem. Amióta alkalmazom az asszisztokat, képes voltam segíteni, illetve befolyásolni a testet és annak állapotát.

Csodálatos érzés látni, hogy az emberek rendbe jönnek, és megváltozik az életük. Most több barátom van, és elkezdtem tanítani az asszisztokat azokban a szervezetekben, ahová tartozom.

Most már van egy gyakorlati motiváció az életemben, és tudom, hogy sokáig fogok még embereken segíteni, mert nagyon hatékony módot találtam arra, hogy hozzájáruljak ne csak a saját közösségem, hanem az egész ország jobb állapotához.” – F. N.


„Ennek a tanfolyamnak köszönhetően újra tudok aludni. Korábban sokszor volt olyan, hogy a négyéves fiamnak fájt a lába. Általában olyankor fájt a lába, amikor én magam is fáradt voltam, és már nem maradt erőm arra, hogy bármit kezdjek a fiammal.

De amikor megismertem az asszisztokat, és elkezdtem alkalmazni őket, képes lettem segíteni neki, és kevesebb mint öt perc alatt újra el tudtam altatni. Ez nagyon sokat segített nekünk. Szemmel láthatóan képes volt fájdalom nélkül aludni, és én annyira megkönnyebbültem, hogy végre megtaláltam annak a módját, hogy hogyan segítsek neki és az egész családomnak (mert ők is szenvedtek e miatt). Nagyon könnyű, ha tudod, hogyan csináld. Bárcsak mindenki tudna erről, és ki is próbálná!” – M. H.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Segíteni szeretne valakinek, aki beteg?

Hogyan lehet egy sérülésből gyorsabban helyrejönni?

Amikor egy barátunk vagy családtagunk megbetegszik, mindannyian szeretnénk segíteni neki. Vannak technikák, amelyeket megtanulva ez lehetségessé válik. Ezek az úgynevezett „asszisztok”. Könnyű őket megtanulni és alkalmazni. Az orvosi kezeléssel egybekötve az asszisztok nagyban segíthetnek lerövidíteni a gyógyulás idejét. Adjon asszisztot egy másik személynek, és élje át annak örömét, hogy valóban segített neki.

Az Asszisztok betegségekre és sérülésekre ingyenes online tanfolyamon megtanulhatja:

  • Mik azok az alapelvek, amelyekre az asszisztok épülnek
  • Asszisztokat a fájdalom és a szenvedés enyhítésére
  • Egy öntudatlan személyen alkalmazható asszisztot, illetve egy másikat egy részeg ember kijózanítására
Kezdés most >>